Villa Sandvik – The Sleek & stylish Edition

Villa Sandvik -Sleeek and stylish

Villa Sandvik – Sleek & stylish! Älskart, stora fönsterpartier, laserad panel och sammanhållen färgskala. Framtaget med tillsammans med mina grymt trevliga kunder; Familjen Swartling. Jag såg så mycket fram emot huset att jag lät rendera ut en bild :)

Vad jag har längtat efter att få visa upp detta projekt! Varför? För att jag tycker att det visar vilken bredd som Johan och jag jobbar med! Min styrka har varit att jag uppskattar och behärskar många olika stilar och därför kan jobba ganska mycket all-round, annars blir det lätt så i vår bransch att man mest nischar sig på t.ex. New England-stilen eller moderna skapelser eller i värsta fall inte alls har koll på olika stilar.

Avskalade och moderna hus kräver mycket eftertanke i fönsteryta och proportioner. Linjen mellan ett allt för enkelt och tråkigt utseende och ett ”Sleek & stylish” hus är ganska hårfin.

Tack vare ett av våra kundpar, Familjen Swartling så fick vi äntligen löpa linan ut och tweeka om Villa Sandvik till en än mer modern arkitektur. Allt började på Familjen Swartlings tomt där vi enades om att ett hus som smälte samman med naturen skulle passa absolut bäst! Trädstammar, stenar, och jordens färger fick sätta stilen!

Här är några av de utvändiga valen som gör detta hus:

Lasyr

Panelen har istället för vanlig grundmålning ersatts med Alcros Timmerlasyr, kulören kommer att brytas mot det brun/gråa hållet. Förhoppningsvis lyfts träets ådring fram och ökar upplevelsen av ett naturmaterial. Panelen kommer att levereras stående och på gavlarna kommer panelen att monteras på plats för att undvika fasadbleck i blockskarven mellan yttervägg och vind. Pristillägg för att få panelen laserad 1 gång 20.000 kr. Bilden är inte ett varuprov enbart inspo.

Villa Sandvik stora fönster

Stora, fasta fönsterpartier. Fönster bytes från SP-fönster till TRARYD för en mer avskalad utformning (inga allmoge profiler invändigt). Kulören är en av TRARYDS standardkulörer. NCS S8000-N  Pristillägg för att byta från SP-fönster till TRARYD 0 kr. Kulörtillägg 0 kr.  

GRÅ

Takavvattning levereras i samma kulör som fönster d.v.s. NCS S8000-N Pristillägg ca 4.500 kr.

Mörkgrå takpanna

Takpannor från BENDERS i nya kulören mörkgrå. Pristillägg 0 kr.

Ytterdörr i specialkulör NCS S8000-N pristillägg ca 800 kr/dörr. Ytterdörr Linjalen är en av våra standard ytterdörrar.

Vad jag främst vill visa med detta inlägg är att visa att man definitivt inte behöver vända sig till en dyrare specialist på ”modern arkitektur” för att få den här looken! Jag kan anpassa ett Vårgårdahus så att du får ett schysst hus men till en schysst peng!

Förhoppningsvis kommer Familjen Swartlings hus att resas under tidig vår 2017, huset kommer att stå utanför Kungsör! Självklart återkommer vi med bilder längre fram!

Ha det gott!

/Saralynn

2 Thoughts on “Villa Sandvik – The Sleek & stylish Edition

  1. Mikael Wallin Pettersson on 2016/09/05 at 16:47 said:

    Riktigt snyggt stil. Kul att ni väljer att göra en så bra visualisering! Är detta något man kan få vid anpassning av era modeller?

    • Johan Bertil Swärdh on 2016/09/05 at 19:09 said:

      Kul att du gillar stilen och att du uppskattar visualiseringen! Vi (Johan & jag) kommer framöver att rendera ut de hus vi vill kunna visa upp på ett tydligare sätt. Det är vi själva som beställer och bekostar framtagandet av detta material så det kommer dessvärre inte att kunna erbjudas alla kunder. Men visst är man beredd att betala för den tjänsten så kan vi absolut hjälpa till att få fram ett visuellt underlag innan man trycker på order-knappen = ) För tydlighetens skull kan jag lägga till att samtliga Vårgårdhussäljare är agenter och egenföretagare med egna arbetssätt och metoder. Johan och jag jobbar väldigt mycket med att vårt egna varumärkeslöfte; att det ska vara kul att bygga hus, det ska bli riktigt snyggt oavsett stil och att man inte ska behöva bygga 3 hus för att få till det bra! /Saralynn

Kommentera

Post Navigation