Inspo!

Andra kanske spenderade sommaren med en god bok? Själv spenderade jag sommaren på Pinterest.. För er som inte hört talas om Pinterest så är det ett himmelrike för den som söker inspiration och ideér, ett ställe där man samlar digitala bokmärken kan man säga!

Efter att ha ”pinnat loss” en tid så kan man oftast skönja ett mönster. I mitt egna fall blev det ganska tydligt att jag gillar bearbetade detaljer, moderna inslag mot en light-klassisk bakgrund dessutom med en dragning åt ”Camp-stilen”…

Vi har i allafall lyckats enas om en hel del saker, ramat in det mesta av stilen. Enats om att svart blir vår accentfärg! Lake-House är fortfarande ledordet om än i en mer modern tappning..

INSPO-Vårgårdahus

Samla ihop allt du tycker om och känn efter vilka delar som känns mer tilltalande än andra. Vi gillar många olika stilar och får hitta ett sätt att smälta ihop dem bra!

 

Om det är någon som är nyfiken på mitt brokiga Pinterest-konto så kan ni följa denna länk! Jag pinnar ganska många olika stilar för att bilda mig en bra inspo-bank att jobba med även mot våra kunder =) Jag gillar att alltid kunna leverera riktigt bra lösningar oavsett om det är en liten detalj eller en helhet!

Vad gäller Just Villa Swärdh så kommer vi självklart framöver att avhandla allt från tankar kring planlösningen och våra val framöver.

Ha en fin dag!

/Saralynn

 

Kommentera

Post Navigation