Kundanpassat VEDUM-kök i ett Villa Emyhill

Alla Vårgårdahuskunder har i husets grundutförande med ett kök från VEDUM. Hur köket ser ut skiljer sig från hus till hus. Varje kund erbjuds att besöka en av VEDUM´s köksarkitekter för att anpassa sitt kök efter egna önskemål.

Jag tänkte att jag skulle visa ett exempel på ett kundanpassat kök i en Villa Emyhill. I detta fall har kunden placerat värdet av sina garderober i köket och kommer att tillhandahålla bänkskivan själv.

Kök Villa Emyhill-1

Lucka Alice (standardlucka). Diskho i porslin. Fläktkåpan kommer att komma från Fjärråskupan.

Kök Villa Emyhill-2

Köksö med 2 sittplatser och gott om utrymme för matlagning!

Kök Villa Emyhill-3

Köket kommer dessutom att ha ett stor walk-in-skafferi i ena hörnet. Stora fönsterytor gör köket ljust och luftigt.

Här är fläkten som ska levereras till detta kök

Fjäråskupan epok

Fjärråskupan Epok, frihängande takfläkt. Merkostnaden för denna kostar i ett Villa Emyhill +20.200 kr. (I vissa hus ingår redan en frihängande fläkt och då är merkostnaden mindre)

Merkostnaden utöver kökssnickerierna (och värdet på garderoberna) som ingår i Villa Emyhill hamnade i detta fall på ca:+9.000 kr. (inkl porslinsho, handtag etc.). Jag tycker att det är riktigt prisvärt faktist! Det är ett grymt fint kök med de flesta ”features” man kan önska sig i ett klassiskt kök. Utöver kostnaden för uppgraderingen av snickerierna så tillkommer sedan ev. uppgradering av vitvaror, takfläkt och i detta fall även bänkskivan.

Totalbudgeten utöver standardköket i Villa Emyhill  blir ungefär:

  • Kökssnickerier ca: +9.000 kr
  • Köksfläkt ca: +22.200 kr
  • Rostfria vitvaror ca : +10.000 kr
  • Bänkskiva i granit (egen leverans) ca: +30.000 kr

Total merkostnad ca: +71.000 kr. (ev. platsbyggt skafferi tillkommer)

Att tänka på! Ifall köket kräver fler timmar i montage än ett std kök så tillkommer denna tid.

Om ni står inför att köpa ett Vårgårdahus och VEDUM-kök så är vårt absolut bästa tips att åka på minst ett besök till en VEDUM-utställning innan mötet med köksarkitekten. Bekanta er med sortimentet, fundera på kulörer och material redan innan besöket. Leta runt på Pinterest och bokmärk köksbilder ni gillar, leta inspiration på nätet. Då blir det enklare för er själva när snabba beslut måste tas!

/Saralynn

Kommentera

Post Navigation