Dekor

Här i veckan passade jag på att ta lite närbilder på Familjen Arvidsson-Anderssons  pimpade Vårgårdahus! Husets samtliga fönsterfoder och knutar har spårfrästs och husets alla hörn har fått hörndekor. Jag passade även på att ta en bild på Vårgårdahus nya ”New Englandstolpe” a.k.a. Arvidssons-stolpen! Detta hus inkl alla finsnickerier är byggt av vår grymt duktiga byggare Viga!  Urfräsningar och hörndekor som dessa beställes av entreprenören som bygger huset. Kostnad? räkna med att arbetet och debiteringen sker löpande, d.v.s. man betalar för den tiden det tar. På detta hus höll Viga på i 2-3 dagar med dessa delar.

För den som undrar, huset är målat i kulören S-0502-Y dvs samma vita kulör som fönster och spröjs levereras i, färgpaketet har levererats av Vårgårdahus.Färgpaketet för ett hus på ca: 180 kvm kostar 17.000 kr. Då ingår färg för 2 strykningar Teknos/Nordica Eko Valfri kulör, ändträolja, utegrund till obehandlat trä, fasadpenslar, 6 st. (Självaste målningsarbetet ingår inte)

Vårgårdahus dekor 2

Hörndekor och urfrästa fönsterfoder och knutar.

Vårgårdahus dekor 4

Vårgårdahus liggande panel, fungerar med de flesta hustyper!

Vårgårdahus dekor 5

Vårgårdahus egna krönlist, tillverkad av vår finsnickare nere i Vårgårdahus finsnickeri. Kostnad per fönster ca: 800 kr.

Vårgårdahus-dekor1

Vår nya snyggingstolpe! Togs fram för detta projekt och finns nu att beställa! Merkostnad för att uppgradera en befintlig stolpe till denna ligger på ca: +1.600 kr st.

 

Ha en fin dag = )

/Saralynn

2 Thoughts on “Dekor

  1. Ida Åkerlund on 2016/05/10 at 05:45 said:

    Så snyggt! Huset behöver alltså inte grundmålas innan? Hälsningar Ida

    • Johan Bertil Swärdh on 2016/05/11 at 12:39 said:

      Detta ska räcka för garantierna, men personligen gillar jag att ta i, så jag skulle ändå dra ett varv med grundfärg, men det kan vara en yrkesskada jag har ; ) /Saralynn

Kommentera

Post Navigation