Lyxigt!

För ett tag sedan blev jag kontaktad av en gammal bekant från tiden vi gick på ”fritids” tillsammans! Nu var det dags att bygga ett hus och vi var det självklara alternativet! Det är väldigt roligt när ”bekanta” vänder sig till oss för att köpa hus, det blir lite av en positiv långtidsutvärdering, eller vad man ska säga = ) ”Jag vet att du kommer fixa oss ett hus lika bra som om du själv skulle bo där” sa min gamle fritidskompis och där summerade hon i princip hela min och Johans affärsidé i en mening!

Säveholm-1

Huset kommer att ligga väldigt högt, ca 2,5 meter över vägen och söder ligger på husets framsida. Husets baksida ligger mot skogen i norr. På husets baksida kommer det att finnas utgång från SPA avdelningen, köket och Master Bedroom. Baksidan binds samman med framsidan via en altan som går runt halva huset.

Med ganska fria händer fick jag sy ihop ett Vårgårdahus som passade på tomten och som förutom 5 sovrum även behövde ha en bastu!

Säveholm-2

Det här huset har det mesta man kan önska sig.. Stort Master-bedroom med walk-in, egen WC/D. Stort kök med ryggåstak,  utgång till baksidan och ett stort panoramafönster mot skogen och berget på baksidan. SPA:et med dubbeldusch, bastu och glasdörr ut till SPA-badet på baksidan. Loft för tonåringarna. Och för gästerna, en alldeles egen gäst-wc.

Tylö

En självklarhet för varje finländare! Bild lånad från vår bastuleverantör TYLÖ

poolkungen_rekt_aqua_475

Pool nedfälld i altanen! Bild lånad från Poolkungen

Om huset är ett Säveholm eller ett Sävelund tvistar de lärde men ett lyxigt H-format hus med loft blev det!

Lite småfix med fönster och sådant återstår men snart är det dags att lämna in bygglovet!

/Saralynn

Kommentera

Post Navigation