Villa Sjövik med gavelentré

Vi träffade familjen Karlsen från Eskilstuna på ett par av våra husvisningar under hösten, de hade vad jag förstår i princip redan valt en annan husleverantör som de tänkte gå vidare med men tyckte så pass mycket om våra hus, koncept och finish att de helt styrde om sitt val! Vilket vi är riktigt glada för :)

Paret gillade bägge våra visningshus, Villa Sjövik och Villa Säveholm men Villa Sjövik med vissa modifieringar passade bäst för deras tomt. På bloggen hade vi tidigare visat en kundanpassad variant ”Villa Sjövik i Haglundsbacke” som de hade fattat tycke för, därför tog vi inspiration därifrån och anpassade efter rådande förutsättningar. Här kan ni se Villa Sjövik i Haglundsbacke. I standardutförande har Villa Sjövik sin entré där Familjen Karlsen har sin bästa utsikt, men det fixade jag snabbt till med saxen genom att klippa ut Sjöviks standard entré och tejpa dit den på en gavelfasad och vips så hade vi löst problemet. Nu har vi påbörjat utkasten för bygglovet och så här långt har vi kommit:

Villa Sjövik gavelentré

Entrén är flyttad till huset gavel.

 

Villa Sjövik med gavelentre 2

Små takkupor och spetsfönster i vardagsrummets ryggåstak. Det som egentligen är framsidan på Villa Sjövik har nu blivit baksidan.

 

Villa_Sjovik_gavelentre_planlosning

Kundanpassad planlösning med gott om utrymme för förvaring, hela 4 klädkammare med den under trappan inräknad!

Just hus med gavelentré finns det inte så många av i det svenska småhusutbudet, men det är inget problem! Jag och Johan hjälper er gärna med att få en lösning som passar er tomt.

Fortsatt Trevlig helg!

/Saralynn

 

One Thought on “Villa Sjövik med gavelentré

  1. Elin on 2017/08/20 at 09:15 said:

    Hej Saralynn!

    Finns det några bilder på hur huset ser ut idag med en gavel entré?

    Med vänlig hälsning,
    Elin

Kommentera

Post Navigation