Liten men stor

Under senhösten har vi jobbat mycket med nya husritningar som ska in på bygglov, en av dem är Familjen Lindbergs hus som kommer att byggas i Eskilstuna. Lindbergs är en småbarnsfamilj med 2 små gulliga ungar! De hade en idé hur deras hus skulle se ut och vi ritade upp ett första utkast. Just detta hus är i princip ett rent specialhus, d.v.s. vi har inte utgått från ett kataloghus och det behöver man definitivt inte göra heller, när man bygger ett Vårgårdahus. Prisbilden blir i princip densamma som ett snarlikt ”kataloghus” i vårt sortiment.

Vårgårdahus-Special-Plan

Huset med sina 125 kvm. kommer att upplevas som större tack vare sin öppna planlösning.

Under samtalet med kunden snappade Johan upp att de nämnde att de gillade att sitta utomhus på farstutrappan och med denna info bad vi om att få göra ett alternativt förslag på entrén. Här nedan ser ni entréfasaden före och efter!

Special utan farstu

Före

Special-farstu

Och efter.. Jag föreslog att både sovrum och tvättstuga fick ett fönster (fler fönster skadar aldrig) samt att entrédörren fick både överljus och sidoljus. En veranda ger gott om plats för några fina utemöbler. På gaveln har vi lagt till ett 8-kantigt dekorfönster! Klassisk spröjsning på fönstren för att ytterligare knyta an till byggtraditionen. Notera att spröjsen nu har en bredare ”mittpost” detta för att efterlikna ”gammaldags” fönster.

En maffig entréveranda höjer på intrycket och förmodligen även husets värde. Här kan familjen Lindberg njuta av ett riktigt ”front porch living” men även ställa barnvagnarna under tak. Några fina fasadbelysningar på det här så kommer det vara rena fröjden att komma hem :)

Huset kommer att byggas i ett område där Svensk byggtradition råder och för att smälta in kommer huset att ha Vårgårdahus klassiska Lockläktpanel.

Vårgårdahus vita lockläktpanel

För den som vill ha ett klassiskt hus så finns massor av möjligheter. Bilden visar ett kundanpassat Vårgårdahus med lockläktpanel och ytterdörr i specialkulör.

Något som kommer att vara lite speciellt med detta hus är att fönster, spröjs samt ytterdörrar kommer att levereras i kulören ”Engelsk röd”.

SP_Fonster_Exlusiv

Vår fönsterleverantör SP-fönster kan leverera fönster i princip i vilken kulör som helst. Bilden visar fönster ur serien kultur Exklusiv.

Det är verkligen det här som jag älskar mest med mitt jobb! Att hjälpa kunderna att skapa fina hem, att optimera och plocka fram det bästa i varje villa som hamnar på vårt bord! Det är verkligen min och Johans affärsidé, du ska inte behöva bygga 3 hus för att få till det bra!

/Saralynn

Kommentera

Post Navigation