Vår visning i helgen var fantastisk!

Husvisningar är verkligen en bra aktivitet för den som går i nybyggnadstankar! I helgen som var så hade vi Villavisning av vår populära husmodell Villa Säveholm i Kungsör. Under helgen hade vi ungefär 50-60 familjer som besökte huset. Flera familjer fastnade direkt för husmodellen och skulle åka hem och ta tag i tomt-letandet på allvar och några andra lämnade raskt sina tankar på ett 2-planshus när de fick uppleva enplansvillan Säveholm live.

Villa Säveholm Kungsör_Fotor_Collage

Perfekta stället att fira första advent, vid köksön i ett Villa Säveholm!

Husvisningen drog inte bara nya byggnations-spekulanter, vi hade fyra familjer som redan beställt hus av oss som kom förbi på adventsfika och för att ta sig en titt. Samtliga såg riktigt nöjda och glada ut med det de såg och det känns bra för oss när det känns bra för dem som valt att bygga med oss.

Själv är jag galet förtjust i Säveholm, innan och efter visningen gick vi runt, fantiserade och måttade hur vi skulle ha det i vår egen Villa Säveholm.

Om en vecka reser vi faktist nästa Villa Säveholm i Kungsör och därefter har vi Säveholm leveranser i Täby, Köping,Fagersta, Norrtälje, Sala och Västerås. Inom inte allt för långt i framtiden har vi en färdig Villa Säveholm med loftvåning klar i Barkarby, den kommer att rocka!

Vi vill även passa på att tacka vår dotter Bianca 15 år för hennes insats med serveringen och materialutdelning under visningen. Det ska bli spännande att se vad Bianca blir när hon blir stor, redan nu är hon en klippa i vårt familjeföretag och ibland rycker hon in som sin pappa Pärs assistent på visningar hos LänshemFastighetsförmedling i Västerås.

Vi tackar även min mamma Nora som hjälpte till under helgen samt hennes man Hans som under visningen promot:ade Kungsör hårt som byggort. (Han är kommunalpolitiker i Kungsörs kommun och har koll på orten).

Vill ni se Villa Säveholm kan ni titta här

Om ni vill ha vår prislista för Västmanland eller Stockholm så kan ni titta här

Här i Västerås så skiner solen idag, funderar om jag ska ta en promenad, för vem vet när solen kommer fram igen :)

/Saralynn

 

 

Kommentera

Post Navigation