A G.R.E.A.T Friday

Idag slutbesiktigades familjen Alagics hus ute på Ekerö! En toppenbesiktning av ett vackert hus och en riktigt nöjd kund :)

Villa Annehill

Just idag är det solsken fast det är mulet!

Familjen Alagic är riktiga Vårgårdahuspatrioter, de sålde nyss sitt första Vårgårdahus och flyttar nu in i sitt andra och dessutom bor deras son i ett Villa Annehill.

Villa Annehill Special Planlösning

Huset är ett Förstorat Villa Annehill, det extra djupet på 60 centimeter i vardagsrum och kök gjorde verkligen mycket för rymden och känslan. Jecki var särskilt nöjd över att jag hade föreslagit ett ”walk-in-skafferi” i köket.

Villa Annehill Special Fasadlösning

bastu Villa Annehill

Carla  pustar ut i bastun efter ett god insats. Notera hur glad besiktningsmannen från GARBO är, här finns inget att anmärka på!

Jecki Villa ANnehill

Tack för att vi fick leverera Ert hem säger vi till Familjen Alagic. Undrar om det är deras sista Vårgårdahus eller om det blir fler? :)

Vill ni se Villa Annehill i orginal kan ni titta här.

Dagen avslutades med att vi sålde ett Villa Lovik till det här glada paret! Extra roligt är det för att de valt oss för att de fick så bra rekommendationer av sina vänner Jim och Marie som även de byggt ett Villa Lovik! Det blir veckans andra hus då vi även sålde ett Villa Emyhill till Åkersberga tidigare i veckan.

Glada kunder Vårgårdahus

Robert och Jennie ser fram emot sitt Villa Lovik, det gör jag med för den kommer att få en spännande planlösning!

Glöm inte att vi har visning på ett Villa Säveholm i Kungsör nu i helgen, hoppas att vi ses där!

/Saralynn & Johan

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Post Navigation