Presentation: VLH Bygg AB

Idag presenterar vi vår entreprenör Viga och hans företag VLH AB som bygger VårgårdaHus i Västmanland! Att få tag på bra byggare är som sagt en ynnest och vi jobbar mycket hårt för att säkerställa att det vi säljer ska fungera i alla led.

Viga

Världens bästa Viga!

2015-08-13 06.41.05

Ordning och reda på byggena och fina arbeten är en lisa för själen för en småhussäljare :)

Viga har genom sin tidigare arbetsgivare KAK Byggen AB byggt hus sedan 2008 varav en hel del åt mig genom åren. När KAK-Byggen såldes och företaget bestämde sig för att fokusera på andra affärsområden än småhus så bestämde sig Viga som gillar att bygga hus att fortsätta i egen regi. Detta är vi väldigt glada för, få bygger hus som Viga och hans crew!

När vi eller våra kunder berättar om Viga så låter det ibland som rena överdrifter, för så bra resultat levereras faktist. Det som för många andra anses vara ett gott slutresultat är många gånger mediokert i jämförelse! När vi nyligen hade husvisning på ett hus som Viga byggt så var den allmänna uppfattningen att det var väldigt hög standard på finishen, och då var det flera som själva jobbade inom byggbranschen.

Finns det något negativt med Viga då? Ja, det skulle vara att de inte kan ta hur många hus som helst och att de inte vill lämna Västmanlands gränser, så ställ er i kö Västmanlänningar! säger vi ; )

Vi skickade iväg ett mail till Vigas senaste huskunder och frågade vad de tyckte, svaren kom med vändande mail:

”Viga var väldigt mån om att huset skulle bli bra och att vi skulle bli nöjda. Vi har fått en väldigt hög finish på alla snickeridetaljer i huset. Viga känns som en väldigt erfaren och duktig snickare. Genom hela projektet hade vi en väldigt bra kommunikation med Viga. Han tog sig tid för våra funderingar. ” Familjen Andersson-Arvidsson, Västerås (Inflyttade i ett Villa Sjövik-Västergården Special”

”Så långt som vi kommit idag så är vi toppennöjda med både Viga och hans killar. Allt har gått enligt plan, fast lite snabbare. Tät kommunikation med Viga där han alltid frågar om det är något som är oklart. Och det känns inte som vi besvärar med frågor utan han tar sig den tiden att svara.

Eftersom vi valt att göra en del inköp själva så har han vart tydlig med när materialet behövs och vad vi behöver tänka på.

Vi tycker att Viga har ett gott sinne för detaljer och finish, och är lösningsorienterad. Fem minuter med Viga i vår blivande tvättstuga och många logistikproblem var lösta. Han har kommit med flera påpekanden på saker som vi kunde lösa på bättre sätt.

Kort och gott är familjen Hallgren toppennöjda med Viga och hans killar.

//Micke & Jenny, (Villa Säveholm under uppförande)

Bra läsning va!? : )

Fortsatt trevlig dag!

/Saralynn & Johan

Kommentera

Post Navigation