Jodå… Det går bra nu…

Vårgårdahus kan verkligen stoltsera med en mycket stark orderingång. Det går galet bra skulle man kunna säga, så pass bra att vi under senaste åren fått bygga ut fabriken så att den har totalt 4 stycken ”produktionslinor” med kapacitet för ca: 200 styckehus per år, men det räcker inte och just nu utökas fabriken med plats för ytterligare 3 linor för en total kapacitet om 350 småhus. Markarbeten är i full gång och den första av kommande 3 linorna beräknas att driftsättas i juni 2016.

Om ni vill läsa mer om vår expansion kan ni hitta en artikel från Dagens Industri här: http://www.vargardahus.se/wp-content/uploads/2015/08/Artikel-DI-2015-07.pdf

Arbetena med utbyggnaden pågår för fullt i Vårgårda.

Arbetena med utbyggnaden pågår för fullt i Vårgårda. Bild från vargardahus.se

Vi får ofta frågan varför vi inte fixar en snabb lösning och  ”bara tar in fler folk och fler skift?” och svaret är helt enkelt att vi inte är beredda att tappa i kvalitet. Eftersom våra hus byggs samman av snickare som lösvirkeshus i fabriken så är det väldigt viktigt med rätt kompetens och rätt folk. Helst ser man att det är samma ”team” som bygger klart ett projekt för då säkerställer man att alla detaljer följs upp på ett bra sätt. Om man låter tillverkningen av ett hus rulla över flera skift och flera medarbetare som inte har den dagliga dialogen så finns det stor risk för missar. Men fördelarna är många, bl.a. vår flexibilitet och finish och det vill man inte förhandla bort.

 

Bilden är lånad från huskarlsgardens.se kunden gjorde ett besök i fabriken och fick se sitt hus i produktion.

Bilden är lånad från huskarlsgardens.se kunden gjorde ett besök i fabriken och fick se sitt hus i produktion.

Citat från Huskarlsgårdens BloggTill alla som bygger hus – har ni möjlighet att besöka fabriken så gör det! Det rekommenderas verkligen. Man får en helt annan inblick i vilken process ens hus faktiskt går igenom. Jättekul att få vara med i från början :) Och vilken familjär känsla vi fick när vi hälsade på, alla hjälper alla och personalen verkar verkligen brinna för vad de gör. All beröm till er!

 Är ni intresserade av ett besök i VårgårdaHus fabrik? Ni kommer bli väl omhändertagna och det är givetvis ett kostnadsfritt besök. Klicka på länken för intresseanmälan: http://www.vargardahus.se/besok-var-fabrik

 

/Saralynn

 

Comments are closed.

Post Navigation