Stilren New England på Ekerö

rI måndags stomreste vi ett Villa Annehill (Special) ute på Ekerö. Kunden som redan bor i ett Vårgårdahus och som dessutom har en son som bor i ett Vårgårdaus är väl bekanta med vårt flexibla koncept hade en del tankar på vad de ville ha och utifrån detta så tog jag fram ett förslag.

annehill4

Det går snabbt när vi monterar våra hus, så här ser det ut redan på förmiddagen dag 2!

 

 

annehill3

FASAD

Symmetri och harmoni. Skulle man en dag känna att man tröttnat på New Englandstilen så kan man enkelt knäppa loss spröjsen och vips så har man ett sobert och modernt hus eller så köper man en annan spröjsning från SP-fönster och går mot den traditionella svenska stilen.

annehill2

Plan 1: Jag gillar verkligen ”walk-in-skafferi” och det är något jag talar varmt om, så pass mycket att vi ritar in det i var och varannat hus vi levererar = ) Så även det här huset.

 

annehill1

Plan 2: På många av våra 2-planshus förespråkar jag att sätta övervåningens badrum mitt i huset, detta för att frigöra ytan på sidorna. Ofta så blir den här ytan bara en döyta och passar därför ganska bra att placera badrummet på.

 

 Här är några anpassningar vi gjort på denna Villa Annehill

  • Förlängning och breddning av huskropp. Boyta är nu 177,8 kvm
  • ”New England” spröjsning av fönster
  • Bastu
  • Walk-in-dressing rooms

Huset kommer att ha en vitlaserad ekparkett med matchande inbyggd trappa där eksteg och handledare laserats i likadan kulör som golvet.

I nästa vecka levererar vi ett hus på granntomten där uppdraget handlade mycket om att husen skulle harmoniera med varandra utan att för den sakens skull se för lika ut! Återkommer med en rapport när det huset är på plats.

 

/Saralynn

Kommentera

Post Navigation