Villa Säveholm Special till Barkarby

petri-1

I veckan har vi fått klart avropet (slutbeställningen) på ett grymt fint Villa Säveholm! De flesta hus vi levererar är kundanpassade och så även denna. Petri och Jonna som ska bo i huset har lagt ner väldigt mycket engagemang på att få till alla detaljer kring huset och deras finska bastu. I förberedande syfte har vi bytt takstolar på vinden i huset vänstra flygel samt satt in 2 fönster så att de framöver ska kunna installera en innertrappa och inreda vinden.

petri_fasad
Det är viktigt att se till att alla detaljer är rätt, att fönsterstorlekar, spröjs, ytterdörrslösningar och takfot ser bra ut tillsammans. Vi har lagt mycket fokus på fönstersättning på husets baksida då kunden har en FANTASTISKT fin tomt med utsikt över åkrar och ängar.
petri_planlosning
Här är några av de ändringar som kunderna har gjort:
* Indragen takfot
* Ryggåstak över kök och hall
* En extra gäst WC
* Walk-in-dressroom i sovrummet
*Förbered vind med skivisolering istället för lösull.
*Bastuavdelning med altandörr
*Fönster med spröjs
marcus-2
Tillsammans med kunden så fixar vår ritare Marcus de sista detaljerna innan ordern går ner till Vårgårdahus. Nu är vi alla nöjda!

Här kommer du direkt till Villa Säveholm som just nu är vårat populäraste enplanshus.

Comments are closed.

Post Navigation