Vackert i Vaxholm

bild_blogg
Här ska ni få se ett husprojekt vi precis håller på med! Vi blev kontaktade av en kund som hade klart för sig hur deras hus skulle se ut och som letade efter en husleverantör som var flexibel nog att fixa huset enligt deras önskemål och med den byggteknik vi använder (färdiga storblock/sektioner byggda i fabrik). Det kommer att bli ett fantastiskt fint hus med många genomtänkta detaljer.

Till vår hjälp hade vi inspirationsbilder för fasaden och tankar och ideér för planlösningen.

Nu är vi snart klara med bygglovshandlingarna! Det kommer att bli väldigt spännande att se det här huset när det står färdigt! Fönstren är SP-fönsters Kultur Exklusiv med fasta mittposter och utåtgående fönster. http://www.spfonster.se/sortiment/kultur/exklusiv

Kontakta oss gärna om ni har frågor på den här typen av hus eller om ni har andra tankar och idéer kring vad ni skulle vilja bygga = )

Comments are closed.

Post Navigation